next event
search
McGregor komt er goed vanaf!Bron foto: Sportingnews

McGregor komt er goed vanaf!

Jul 26, 2018 Zoals er al verwacht werd heeft McGregor ingestemd met de overeenkomst.

Volgens de voorwaarden van de overeenkomst, moest McGregor verklaren dat hij verantwoordelijk was voor het incident, zal gedwongen worden om vijf dagen vrijwilligerswerk uit te voeren, 1-3 dagen woedebeheersing evaluatie en zal voor de schade aan de bus moeten betalen. Er werden ook straatverboden ingediend tegen McGregor, waaronder twee door UFC-vechters Ray Borg en Michael Chiesa. McGregor is pas in juli 2020 bij hen in de buurt toegestaan. 

McGregor's instemming met de overeenkomst heeft geen invloed op het reisvisum van McGregor en betekent dat "The Notorious" geen gevangenisstraf zal krijgen en geen strafblad zal hebben.

Nu de juridische problemen van McGregor zijn opgelost, lijkt de weg naar een UFC-terugkeer duidelijk. UFC-president Dana White heeft gezegd dat ze naar een gevecht zouden kijken nadat de rechtszaak van McGregor is opgelost.  
Grote kans dat Nurmagomedov en McGregor dan 3 november de octagon betreden of op 29 december voor de einde van het jaar op UFC 232 in Las Vegas. Een gevecht tussen Nurmagomedov en McGregor zou waarschijnlijk een van de bestverkopende MMA-gevechten aller tijden zijn.




REACTIES